Patricia Oleana

Mediator in Gelderland
Naast mijn werk als mediator heb ik jarenlang werkervaring opgedaan binnen de (jeugd)reclassering.

Werkgebied van Patricia Oleana

Mediator Harderwijk

Mediator Zevenaar

Mediator Bennekom

Mediator Rheden

Mediator Duiven

Mediator Ermelo

Even voorstellen

Tevens heb ik ruime ervaring als docent aan diverse Hogescholen en ben ik een ervaren trainer en opleider. Zo heb ik  trainingen gegeven op het gebied van cognitieve vaardigheden, agressieregulatie, sociale vaardigheden en heb ik professionals opgeleid tot trainer.
De trainingen werden gegeven aan zowel jongeren als volwassenen, mensen met of zonder verslavingsproblematiek en/of persoonlijkheidsproblematiek, in de gevangenis, kliniek en daar buiten.
Tevens heb ik zes jaar op Bonaire gewoond en gewerkt, om de reclassering op te zetten op de BES eilanden, Caribisch Nederland.Door mijn werkervaring heb ik veel kennis en expertise verkregen binnen het strafrecht en personen- en familierecht. Daarbij heb ik geleerd om adequaat om te gaan met heftige emoties, tegenstrijdige belangen en met cliënten in gesprek te gaan zonder te veroordelen, maar wel te begrenzen. Ik beschik over een breed scala aan gesprekstechnieken. Dit alles komt mij in mijn rol als mediator goed van pas.

Plan een kennismaking

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten