Chanice Zijler

Expertises

Arbeidsmediation, Familiemediation, Scheiden

Regio en werkgebied

Gelderland, Overijssel
Bij de mediator, Bij u op locatie

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd als toegepaste psycholoog, omdat ik het interessant vind om te onderzoeken waar gedragingen van mensen vandaan komen. Ik ben jaren werkzaam geweest in de zorg als persoonlijk begeleider met complexe doelgroepen.

Gespreksvoering wilde ik op een andere manier voortzetten en ik stuitte vervolgens op mediation. Ik vind het belangrijk om op een passende manier samen met de partijen de belangen op tafel te krijgen, zodat er een gedragen duurzame oplossing voor allen komt. Dit doe ik door niet alleen te luisteren naar wat jullie zeggen, maar ook te onderzoeken naar wat jullie er écht mee bedoelen.

Naast een flinke dosis empathie, bewaar ik de rust in het gesprek. Ik vind het van belang dat eenieder aan tafel zich gezien en gehoord voelt. Ik draag zorg voor een prettige sfeer aan tafel, omdat ik het van waarde vind dat jullie alles kunnen zeggen wat voor jullie belangrijk is.

Ik heb de basisopleiding tot MfN-registermediator succesvol afgerond met de daarbij behorende examens. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in familierecht en arbeidsrecht. Ik sta ingeschreven in hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators, de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Ik ben gevestigd in Apeldoorn, maar werkzaam in heel Nederland.

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Mediation via Cander

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten