Sandra Wientjes

Expertises

Arbeidsmediation, Familiemediation, Overheidsmediation, Scheiden

Regio en werkgebied

Gelderland, Overijssel
Bij de mediator, Bij u op locatie

Mijn achtergrond

Jarenlang werkte ik als letselschade jurist en bedrijfsjurist. Daarnaast heb ik als officemanager samen met mijn partner ruim 15 jaar de dagelijkse leiding over onze onderneming gevoerd. Gedurende mijn loopbaan kwam ik regelmatig in aanraking met mediation. Dat was een eyeopener want met mediation kun je op een hele andere manier conflicten oplossen.

In mijn praktijk staat de mens centraal. Hoe reageren mensen op elkaar en wat ligt nou eigenlijk ten grondslag aan het conflict.

Mijn doel is om deze onderstroom boven tafel te krijgen en waar nodig onderlinge communicatie te verbeteren. Hiermee zorg ik voor balans en bied ik nieuwe invalshoeken. Van daaruit ontstaat er ruimte om samen in gesprek te gaan over mogelijke oplossingen.

Als mediator sta ik voor integriteit, rechtvaardigheid en sociale betrokkenheid. Anderen zien mij als betrouwbaar, empathisch, betrokken en professioneel.

Naast mediator ben ik vrijwillig buurtbemiddelaar voor diverse gemeentes
in de Liemers.

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Mediation via Cander

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten