Chantal Weusthof van der Luit

Mediator in Zuid-Holland | Noord-Holland
Ik werk vanuit de overtuiging dat conflicten opgelost kunnen worden door écht met elkaar in gesprek te gaan.

Werkgebied van Chantal Weusthof van der Luit

Mediator Waddinxveen

Mediator Hardinxveld-Giessendam

Vergezicht van Zandvoort

Mediator Zandvoort

Mediator Bloemendaal

Mediator Landsmeer

Mediator Hellevoetsluis

Even voorstellen

 Als mediator help ik jullie bij het inzichtelijk maken van de belangrijkste pijnpunten. Dit doe ik door middel van het toepassen van diverse de-escalerende gesprekstechnieken én altijd met een open blik en vanuit oprechte interesse om met jullie in gesprek te gaan. Of het nou gaat om de afwikkeling van een scheiding van A tot Z of een arbeidsconflict; bij Chantal ben je hiervoor aan het juiste adres.

Plan een kennismaking

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten