De zekerheden van Cander

Je zoekt een mediator? Wij hebben de beste al voor je gevonden! 

Wanneer je een conflict ervaart is dat natuurlijk geen plezierige situatie, dat geldt ook voor de andere betrokkene of betrokkenen. Met die wetenschap gaat onze mediator met jullie aan de slag. Onze mediators zijn als geen ander in staat om jullie te helpen in het vinden van een oplossing. In bijna 90% van de gevallen lukt dat ook!.

Strenge eisen

Er zijn zo’n 4000 mediators in Nederland, waarvan een deel is opgeleid, maar een deel ook niet. Iedereen mag zich namelijk mediator noemen omdat het een vrij beroep is. Laat je dan ook goed informeren over de achtergrond van de mediator. Zomaar met een mediator aan de slag gaan is onverstandig. De mediator heeft verantwoordelijk werk en moet daarvoor goed opgeleid zijn.
Wij hebben deze selectie al voor je gedaan. Onze mediators voldoen aan de strengste eisen en:

Je bent er bij Cander dus zeker van dat jullie begeleid worden door de beste mediators die worden ondersteund door de centrale Canderorganisatie!

Organisatie

Cander is onderdeel van Conflictexperts; een landelijke mediationonderneming met als missie:
‘Een eerlijke samenwerkende organisatie waar iedereen beter van wordt’ 

Overtuigd? Selecteer onze mediator bij jou in de buurt en wij plannen een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek in.
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kunt ons ook altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp.

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten