Reviews

Benieuwd hoe anderen de mediators van Cander hebben ervaren? Lees de ervaringen van degenen die je al voor zijn gegaan in het inzetten van onze mediators.

Anoniem

Tijdens het traject heeft de mediator goed geluisterd naar de persoonlijke afwegingen en wensen van beide ex-partners. De communicatie verliep op een prettige manier en de gemaakte afspraken heeft de mediator zeer uitvoerig en zorgvuldig op papier vastgelegd. Door zijn kennis van zaken, het snel reageren op vragen en professionele manier van werken is het traject naar volle tevredenheid afgerond. Een zorg minder en een comfortabel gevoel dat alles goed en evenwichtig is afgerond. Ik beveel hem daarom van harte aan.

Fatmata Gbla

We hebben een intensieve begeleiding gehad, werd tijd genomen om het convenant en ouderschapsplan op orde te krijgen. Gesprekken verliepen ontspannen, werd een luisterend oor geboden en kregen psychische ondersteuning.

A en L

De mediator heeft kennis van zaken en legt alles heel geduldig en precies uit. Hij is empathisch en communiceert alles duidelijk en netjes.

Anne

Bij de Candermediator voel je je direct op je gemak. Zij zijn duidelijk, leggen alles rustig uit en hebben veel verstand van zaken waardoor ook de financiële kant ook snel duidelijk werd. Hoe heftig onze scheiding ook was, de mediator heeft ervoor gezorgd dat ik er vertrouwen in heb dat we in goed overleg voor onze kinderen kunnen blijven zorgen. Ik kijk met een goed gevoel terug op onze mediation en kan Lingewaard mediation bij iedereen van harte aanbevelen.

Marja

Nooit verwacht dat wij goed uit onze echtscheiding zouden komen. Maar met hulp van de mediator van Cander zijn we beiden erg tevreden over hoe we er nu voorstaan. Ook voor de kinderen is er veel rust gekomen, daar zijn we erg dankbaar voor. We durven weer naar de toekomst te kijken, ieder op een eigen manier en plek. Ik zou Cander zeker aanbevelen. Zij zijn integer, vriendelijk en rustig. Nogmaals bedankt!

Sanne van den Akker

Een ontzettend nette en vriendelijke mediator. Hij neemt echt de tijd om alles goed door te nemen, ook als hij meerdere keren iets uit moet leggen! Ik ging er met een zwaar hoofd in, maar ik kan er alleen maar met heel veel positiviteit op terug kijken. Kortom, een 5 sterren mediator!

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten