Anke Coopmans

Expertises

Familiemediation, Zakelijke geschillen, Overheidsmediation, Scheiden, Vastgoed

Regio en werkgebied

Noord-Brabant, Limburg, Gelderland
Bij de mediator, Bij u op locatie

Mijn achtergrond

Mijn aanpak is gericht op verandering. Niet alleen verandering van de situatie, maar ook de verandering in jezelf. Een uitdaging voor iedereen in een conflictsituatie. Want de verandering ook bij jezelf zoeken, kan veel van je vragen. Toch is het een belangrijk gegeven dat veel mensen andere mensen proberen te veranderen. Vaak zonder succes omdat je die invloed maar heel beperkt of niet hebt. Wat je echter zelf in de hand hebt is hoe jij anders met een situatie om kunt gaan. Ik help daar graag bij.

Ik heb sinds een aantal jaren mijn praktijk in het Land van Maas en Waal. Ik heb de mediationopleiding met de specialisatie familiemediation afgerond. Naast mediation in familiekwesties en echtscheidingen, bemiddel ik ook bij zakelijke verschillen (waaronder bij bouw- en vastgoedkwesties). Een ijzersterke combinatie waarbij zowel het zakelijke als sociaal-emotionele aspect van conflicten wordt gecombineerd.

Door mijn positieve energie, daadkrachtige instelling en enthousiaste blik motiveert ik mensen met verschillende soorten conflicten om te vertellen, te luisteren en er samen uit te komen.

Ik ben als MfN-registermediator tevens aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Mediation via Cander

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten