Paul Wunderink

Expertises

Arbeidsmediation, Familiemediation, Zakelijke geschillen, Overheidsmediation, Scheiden, Vastgoed

Regio en werkgebied

Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland, Gelderland, Drenthe, Groningen
Bij de mediator, Bij u op locatie

Mijn achtergrond

Ik ben sinds 1996 werkzaam geweest binnen het bedrijfsleven. Begonnen als accountmanager bij een familiebedrijf en daarna als regiomanager werkzaam binnen het bedrijf. In 2006 maakte ik de overstap gemaakt naar een landelijke detacheringsorganisatie om als Financieel Adviseur aan de slag te gaan binnen het bankwezen.

In deze laatste functie heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van betalen, sparen, (hypothecaire) geldleningen, verzekeringen en pensioenen. Deze kennis komt nu goed van pas om cliënten te helpen bij het oplossen van complexe vraagstukken.

Belangrijke waarden die ik tijdens mijn mediations hanteer zijn onder andere goed luisteren, de juiste vragen stellen, een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid.

Als Financieel Adviseur weet ik hoe complex de financiële afhandeling van een echtscheiding kan zijn en ook hoe belangrijk het is dat er inhoudelijk een goed scheidingsconvenant aangeleverd wordt. Helaas moest ik als Financieel Adviseur met regelmaat cliënten teleurstellen omdat de vastgelegde afspraken in het scheidingsconvenant financieel, juridisch of fiscaal niet haalbaar waren. In mijn huidige huidige praktijk als mediator kan hij zijn cliënten helpen om dit soort teleurstellingen te voorkomen.

Paul is MfN-registermediator en heeft de specialisatie familiemediation en arbeidsmediator met succes afgerond.

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Mediation via Cander

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten