Tally Opbroek

Mediator in Noord-Brabant | Zuid-Holland | Utrecht | Gelderland | Noord-Holland | Overijssel
Ik ben als advocaat en MfN-registermediator werkzaam en gespecialiseerd in het arbeidsrecht en privacyrecht.

Werkgebied van Tally Opbroek

Mediator Moordrecht

Mediator Utrecht

Mediator Spijkenisse

Mediator Vianen

Mediator Bunschoten

Mediator Gorinchem

Even voorstellen

Ik sta beursgenoteerde bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, het MKB en particulieren bij in kwesties die onder meer zien op het arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht, concurrentie- en relatiebedingen, uitzending- en detachering en re-integratie en ziekte.

Ik ben als MfN-registermediator specifiek in (internationale) arbeidskwesties, zakelijke geschillen en conflicten tussen aandeelhouders actief.

Als docent ben ik betrokken bij de basis mediationopleiding en de specialisatie tot arbeidsmediator aan de Academie voor Mediationopleidingen.

Plan een kennismaking

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten