Carla Timmer

Expertises

Familiemediation, Zakelijke geschillen, Overheidsmediation

Regio en werkgebied

Noord-Holland, Flevoland
Bij de mediator, Bij u op locatie

Mijn achtergrond

Gedurende een groot deel van mijn volwassen leven heb ik de roeping van verbinder gevoeld en vaak die rol ook gekregen. Mijn expertise ligt in het oplossen van familiekwesties. Momenteel bekleed ik, naast mijn werk als zelfstandig mediator de functie van intern mediator bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorder Kwartier, waar ik mijn ervaring en inzichten toepas om kwesties tussen burgers en overheidsinstanties aan te pakken.

Mijn passie ligt in het assisteren en begeleiden van mensen om tot effectieve oplossingen te komen en zo geschillen waar mogelijk op te lossen en vechtscheidingen te voorkomen. Ik geloof in de kracht van communicatie en bemiddeling om duurzame overeenkomsten te bereiken die tegemoetkomen aan de belangen van alle betrokken partijen.

Mijn toewijding aan het bevorderen van harmonie en wederzijds begrip in verschillende contexten heeft me geleid naar dit pad van bemiddeling en conflictbeheersing. Ik ben vastberaden om mijn vaardigheden en kennis in te zetten om bij te dragen aan positieve veranderingen en oplossingen te vinden die voor alle partijen aanvaardbaar zijn.

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Mediation via Cander

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten