Frits Grijpstra

Mediator in Friesland
Ik ben een mensenmens en zie het als mijn roeping om mensen verder te brengen. Mijn levenservaring, persoonlijkheid en mijn empathisch vermogen geven mij de kracht om binnen ieder conflict de stuurman te zijn, de verbinder.

Werkgebied van Frits Grijpstra

Mediator Dokkum

Mediator Leeuwarden

Mediator Friesland - provincie foto van Friesland

Mediator Friesland

Mediator Harlingen

Mediator Twente

Mediator Lemmer

Even voorstellen

Ik heb zelf veel gereisd, en ben veel onderweg geweest. Ben in heel uiteenlopende situaties verzeild geraakt en alle levenservaring die ik heb opgedaan, zet ik met liefde in om andere mensen verder te brengen.

Vertrouwen is de sleutel naar een succesvolle mediation.  Hierom vindt er altijd eerst een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek plaats. Op grond van vertrouwen en het juiste gevoel kunt je dan besluiten of je met mij het mediationproces wil starten.

Plan een kennismaking

Het mediationproces uitgelegd

De kennismaking

De eerste stap is vrijblijvend, en de kennismaking is gratis. Daarna kun je bepalen of dit jouw mediator wordt, je liever nog een andere mediator wil spreken of geen gebruik van onze diensten wil maken.

De gesprekken

De mediation gaat nu van start. tijdens de gesprekken zorgt de mediator ervoor dat alles wat ter tafel moet komen bespreekbaar wordt gemaakt en helpt de mediator jullie bij het vinden van oplossingen. Die oplossingen vinden jullie zelf waardoor jullie daar ook echt achter staan.

Opstellen documenten

De uitkomst kan worden vastgelegd in een overeenkomst, soms zijn er ook nog andere documenten nodig. De mediator stelt die documenten voor jullie op.

Eindgesprek

Tot slot vindt een eindgesprek plaats. Tijdens dat gesprek wordt alles nog eens doorgenomen zodat jullie zeker weten dat jullie je kunnen vinden in de gemaakte afspraken. Daarna worden de eerder genoemde documenten ondertekend.

Een vrijblijvend gesprek kan altijd

Via onderstaande button kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken. We beantwoorden graag eventuele vragen over jullie specifieke situatie en geven je inzicht in wat we kunnen betekenen, hoe we dat doen en wat de te verwachten kosten zijn.

Openingstijden feestdagen

Nieuwjaarsdag:
Gesloten
Goede Vrijdag:
Gesloten
1e paasdag:
Gesloten
2e Paasdag:
Gesloten
Koningsdag:
Gesloten
Bevrijdingsdag:
Gesloten
Hemelvaartsdag:
Gesloten
1e pinksterdag:
Gesloten
2e pinksterdag:
Gesloten
1e kerstdag:
Gesloten
2e kerstdag:
Gesloten